top of page
pexels-pavel-danilyuk-7521300.jpg

Muziekinitiatie / muzikale vorming / muziektheorie

Zowel voor onze klassieke opleidingen als voor onze pop/rockinstrumenten kiezen we voor een unieke, geïntegreerde aanpak waarbij we de specifieke, noodzakelijke muziekleer tijdens de instrumentlessen aanleren.

 

We kiezen er bewust voor om geen verplichte groepslessen muziek- of notenleer te organiseren, maar alle nodige muziekleer en notenleer,… volledig te integreren in de instrumentlessen.

Leerlingen die toch een extra uitdaging zoeken kunnen op basis van hun leeftijd, ambitie, tijdsbesteding en ervaring hun muzikale kennis (ritme, notenleer, theorie, ...) verbreden.

MUZIEKINITIATIE (5-6 jaar):

  • 30 lessen van 60 minuten: 120 EUR
     

MUZIKALE VORMING​

30 lessen van 60 minuten

  • leerlingen die instrumentles volgen: 75 EUR

  • leerlingen die geen instrumentles volgen: 250 EUR
     

MUZIEKTHEORIE

30 lessen van 60 minuten

  • leerlingen die instrumentles volgen: 75 EUR

  • leerlingen die geen instrumentles volgen: 250 EUR

12C KLEUTERBENDE.png

MUZIEKINITIATIE (5-6 jaar)

Spelenderwijs leren de kinderen (laatste kleuterklas en kinderen van het eerste leerjaar (6 jaar)) de verschillende instrumenten, ritmes en maatsoorten ontdekken en zetten ze hun eerste stapjes op de notenbalk. Met veel enthousiasme zullen ze de wondere wereld van muziek ontdekken.

16A MUZIEKTHEORIE.png

MUZIKALE VORMING (vanaf 7 jaar/jongeren/volwassenen)

Leerlingen (klassiek/pop/rock) die graag een extra uitdaging willen, kunnen gedurende 4 jaren, wekelijks 60 minuten naar de muzikale vorming om hun basiskennis te verbreden.

Op een leuke, moderne en interactieve manier leren we muziektheorie, notenleer, ritmiek, samenspel, ...

16A MUZIEKTHEORIE.png

MUZIEKTHEORIE (vervolg op muzikale vorming)

Alle leerlingen (klassiek/pop/rock) die zich graag meer willen verdiepen in muziektheorie of een leerling die zich wil voorbereiden op een toelatingsexamen muziek (KSO, hoger onderwijs), kan zich inschrijven voor de opleiding muziektheorie.

 

Alle elementen van muziektheorie worden hier uitgebreid aangeleerd en ingeoefend: notenleer, ritme, akkoorden, intervallen, dictee, compositieleer, harmonieleer, ...

Het uitwerken van (eigen) muziek op papier of het maken van een arrangement van een bestaand nummer komt uitgebreid aan bod.
Elke muzikant zal kunnen ervaren wat muziektheorie doet met je creativiteit en muzikaliteit.

MAKE MUSIC LOGO + SITE.png
bottom of page