top of page

VISIE

Make Music VZW is een muziekcentrum dat naast muzieklessen (klassiek, pop en rock) ook workshops en evenementen organiseert en beschikt over een eigen opnamestudio.

Wanneer we het huidige muzieklandschap, de hitlijsten, concerten, festivals en optredens vergelijken met deze van 30 jaar geleden, dan zien we een enorme evolutie.

Wij zijn er dan ook van overtuigd dat een nieuw muzieklandschap ook een nieuwe aanpak vraagt qua opleiding, coaching en begeleiding van muzikanten.

 

Onze werking is gebaseerd op 3 pijlers: kwaliteit, passie en plezier!

 

#KWALITEIT

We staan garant voor kwalitatieve lessen waarbij we al onze leerlingen voldoende uitdaging bieden en liften naar een hoger niveau. 

 

Om een muziekinstrument te leren bespelen, zijn theoretische basisprincipes zonder twijfel noodzakelijk om jezelf te ontwikkelen tot een volwaardig muzikant. De vraag wat die theoretische achtergronden zijn en hoe en wanneer ze aangeleerd moeten worden, daarin zit de sterkte van Make Music en daarin onderscheiden wij ons van andere muziekscholen en academies.

 

Kwaliteit bereik je uiteraard niet enkel tijdens de wekelijks muzieklessen. Daarom dat wij het erg belangrijk vinden dat onze leerlingen (op welk niveau dan ook) thuis voldoende tijd en energie vrijmaken en beschikken over een eigen instrument.

 

#PASSIE

Ons team van gepassioneerde, geschoolde en ervaren docenten staat dagelijks klaar om onze leerlingen te inspireren en motiveren!

#PLEZIER

Al onze lessen zijn volledig afgestemd op de wensen en het niveau van elke leerling.

 

En met elke leerling, bedoelen we ook ELKE leerling. Ons aanbod is er voor kleuters, beginners, gevorderden, volwassen die al jaren dromen van een muzikale carrière-switch, de gemotiveerde hobbyist en voor kinderen en jongeren met een beperking.

 

De leerling staat bij ons centraal en door een persoonlijke aanpak blijven we de motivatie, het niveau en het plezier bij onze leerlingen aanwakkeren. Wij werken op maat, à la carte, u kiest zelf welke muziekopleiding je wil.​


Let's Make Music!

MAKE MUSIC LOGO + SITE.png
bottom of page